Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA I PRODAJE

KOMUNIKACIJA

Na vašu e-mail adresu automatski se šalju različite poruke nakon obavljenih aktivnosti (potvrda o registraciji, potvrda narudžbe, obavijest o isporuci ili otkazivanju narudžbe, potvrda o terećenju kartice ili otkazivanju transakcije). Zbog toga je nužno korištenje ispravne e-mail adrese kako bi poruke stigle do vas.

Broj telefona ili mobitela nužno je navesti prilikom naručivanja kako bi vas mogli brzo obavijestiti i informirati u slučaju potrebe. 

REKLAMACIJE I POVRAT ARTIKLA

Svi proizvodi su prije predaje dostavljačima detaljno pregledani i u ispravnom stanju predani dostavljačima. Nakon primitka pošiljku obavezno raspakirajte i pregledajte. Ukoliko primjetite oštećenja nastala u transportu odmah nas obavijestite o tome. Dostavljač će nam vratiti oštećenu pošiljku, a vama će biti poslana nova. 

Ukoliko sadržaj pošiljke ne odgovara narudžbi (poslan je pogrešan artikl), vratite nam pošiljku, a mi ćemo vam poslati ispravan proizvod na naš trošak.

Ukoliko niste zadovoljni ispravnim proizvodom iz bilo kojeg razloga, možete nam ga uz prethodni dogovor i odobrenje vratiti unutar 10 dana od primitka, u originalnom pakiranju i u ispravnom, neoštećenom stanju, uz odabir povrata novca ili izbora zamjenskog proizvoda. Troškove povrata robe u ovom slučaju snosi kupac.

GARANCIJA

Artikli iz naše ponude pokriveni su proizvođačkim garancijama koje ovise o proizvođačima. Ukoliko smatrate da artikl koji ste kupili ne zadovoljava po pitanju kvalitete materijala ili izrade kontaktirajte nas, uz detaljan opis problema i uvjeta u kojima je artikl korišten. Iskreni i detaljni opisi u pisanom obliku pomažu najviše. Artikl će biti potrebno dostaviti na našu adresu radi detaljnog pregleda i ispitivanja kvalitete i funkcijonalnosti.

U slučaju da smo mi ili proizvođač u mogućnosti otkloniti nedostatke i/ili oštećenja, poslat ćemo vam isti artikl s ispravljenim nedostatkom.

Ukoliko nismo u mogućnosti ispraviti nedostatke i/ili oštećenja koji su nastali zbog greške u materijalu ili u proizvodnji poslat ćemo vam u dogovoru s proizvođačem novi artikl.

Habanje i trošenje alata prilikom korištenja normalne su pojave. Intenzitet i nivo ovise o puno faktora. 

Korozija je posljedica lošeg održavanja ili korištenja u neprikladnim uvjetima 
(npr. noževi od ugljičnog čelika u morskoj vodi).

Zaštitni slojevi na sječivima s vremenom se habaju i troše. Takvo trošenje i habanje nije pokriveno garancijom. No, ukoliko se zaštitni sloj ljušti ili odvaja od podloge “u krpama” znak je moguće greške u proizvodnji.

Zatupljivanje i gubljenje oštrine normalna je pojava čiji intenzitet i brzina ovise o puno faktora. Održavanje oštrine spada u normalno održavanje.  

PRIGOVOR

Vaš pisani prigovor možete dostaviti na e-mail adresu trgovina@tetrijeb.eu , na prigovore odgovaramo u roku od 7 dana. 

UVJETI PRODAJE

Prodaja noževa vrši se samo osobama starijima od 18 godina. Naručivanjem proizvoda u Tetrijeb trgovini potvrđujete da ste punoljetna osoba.

Nepažljivo i nesavjesno rukovanje može izazvati opasne ozljede i materijalnu štetu za koju ne odgovaramo. 

Zabranjeno je nošenje hladnog oružja na javnim mjestima.

Kupovinom u Tetrijeb trgovini  prihvaćate ove uvjete i odgovornost za svaku štetu nastalu nepridržavanjem ovih uputa. 

 ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Obvezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima i korisnicima koje ne prosljeđujemo niti ne ustupamo trećim stranama. 

Svi se podaci strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Tetrijeb trgovini  internet trgovine i njeni poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na:

e-mail . trgovina@tetrijeb.eu

    Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.