Trgovina

HAGOPUR primamljivač za Jelena


46,32  (349,00 kn)

Na zalihi

Opis

Neodoljiva kombinacija mirisa sijena i prirodnog mošusa za redovite posjete jelena! Kako bi došao na željenu lokaciju, jelen treba biti vođen aktraktivnim mirisima oznakama na drveću i grmlju. Ta „iskušenja“ moraju biti toliko neodoljiva da jelene privlače na regularnoj bazi, a upravo to ovaj proizvod i radi. Na tržištu postoje mirisni mamci napravljeni na sintetičkim materijalima koji često ne polučuju povoljan učinak. Ovaj mirisni mamac dolazi iz „kuhinje“ biologa H.-W. Seven Eichera i njegovo djelovanje je dokazano u mnogo slučajeva. Posebne karakteristike proizvoda: Jedinstvena kombinacija intenzivnog mirisa sijena i ekstrakta prirodnog mošusa Većinom prirodni mirisi Neutralno za okoliš Prema posljednijim znanstvenim spoznajama Jednostavna i sigurna primjena Primjena: lagano pritisnite bočicu na mjesto gdje želite ostaviti mirisni mamac. Najpogodnija mjesta za to su drveća, debla i grmovi na putevima divljači, pokraj solišta ili u blizini čeke. U bočici je 500 ml proizvoda.

 

Nanosi se na drveča i grmlje

 

Posebna značajka:

>Jedinstven mamac sa intenzivnim mirisom sijena i pravi prirodni mošus (ekstrakt zrnatog mošusa ).
>Uglavnom prirodni mirisi
>Ekološki neutralni
>Prema najnovijim znanstvenim spoznajama
> Iznošenje možete izmjenično, sigurno i jednostavno

Neodoljiva kombinacija mirisa sijena i prirodnog mošusa za redovite posjete jelena! Kako bi došao na željenu lokaciju, jelen treba biti vođen aktraktivnim mirisima oznakama na drveću i grmlju. Ta „iskušenja“ moraju biti toliko neodoljiva da jelene privlače na regularnoj bazi, a upravo to ovaj proizvod i radi. Na tržištu postije mirisni mamci napravljeni na sintetičkim materijalima koji često ne polučuju povoljan učinak. Ovaj mirisni mamac dolazi iz „kuhinje“ biologa H.-W. Seven Eichera i njegovo djelovanje je dokazano u mnogo slučajeva. Posebne karakteristike proizvoda: Jedinstvena kombinacija intenzivnog mirisa sijena i ekstrakta prirodnog mošusa Većinom prirodni mirisi Neutralno za okoliš Prema posljednijim znanstvenim spoznajama Jednostavna i sigurna primjena Primjena: lagano pritisnite bočicu na mjesto gdje želite ostaviti mirisni mamac. Najpogodnija mjesta za to su drveća, debla i grmovi na putevima divljači, pokraj solišta ili u blizini čeke. U bočici je 500 ml proizvoda.

Niste još pogledali niti jedan artikl

    Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.